Vul onderstaand formulier in en vind gratis het boekhoudkantoor dat bij je past

  Directe communicatieKorte afstandErvaring met mijn sectorDigitale samenwerking

  Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om offertes te versturen.
  Een geldig telefoonnummer is verplicht om de aanvraag te valideren.
  Ik ga akkoord dat boekhouderofferte.be bovenstaande gegevens gebruikt om mij offertes te bezorgen van de juiste boekhouders.
  (Meer details kan je lezen in ons privacybeleid)*

  Snel, gratis & vrijblijvend!

  Vind de juiste boekhouder

  98% tevreden klanten

  Enkel erkende boekhouders

  Reeds 832 mensen vonden hun ideale boekhouder:

  Willy Janssens –

  Ik beantwoordde alle vragen op het formulier en werd binnen de 24 uur gecontacteerd door een boekhoudkantoor uit Brugge. Deze kende mijn situatie en had ervaring in mijn industrie. Na een kennismakend gesprek heb ik een aantrekkelijke offerte gekregen, top!

  Marc Verhaege –

  Dankzij Boekhouderofferte heb ik niet moeten rondbellen naar allerlei boekhouders. Ik heb snel en met een gerust hart een afspraak vastgelegd en heb een keuze kunnen maken, ik wist precies hoeveel het mij ging kosten.

  Boekhouderofferte.be is de gemakkelijkste manier om snel de juiste boekhouder te vinden. Dit gebeurt in 3 stappen:

  • stap 1: vul het formulier hierboven in.
  • stap 2: we analyseren je aanvraag en sturen deze onmiddellijk door naar een door ons geselecteerd boekhoudkantoor in je regio die voldoet aan jouw specifieke wensen.
  • stap 3: je wordt binnen de 24 uur gecontacteerd door het boekhoudkantoor. Deze zal antwoorden op je vragen en je eventueel uitnodigen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

  Je wordt dus zeer snel gecontacteerd door een boekhouder in je regio die kennis heeft van je situatie en aan al je wensen voldoet. Alle boekhouders die we aanraden voldoen ook aan onze strenge criteria.

  Op deze manier kan je met een gerust hart een gefundeerde beslissing maken en in zee gaan met de boekhouder die het beste bij jou past!

  Hoeveel kost boekhouderofferte.be me?

  Onze dienst is volledig GRATIS!

  Je mag er onze kleine lettertjes op nalezen als je wilt. De prijzen die de boekhouders voorstellen zijn meteen de prijzen die jij betaalt.

  Wie is boekhouderofferte.be?

  Boekhouderofferte.be is een Belgisch bedrijf met een uitgebreid netwerk aan boekhouders die voldoen aan onze uitgebreide criteria.

  Wanneer je bij ons een aanvraag doet gaan we meteen op zoek in onze database naar een geschikte boekhouder voor jouw specifieke situatie. We volgen mee op en je kan ons altijd bereiken met extra vragen!

  Ben ik verplicht een voorgestelde boekhouder aan te nemen?

  Nee.

  Het voorgestelde boekhoudkantoor zal altijd vrijblijvend contact opnemen met je. Vul je ons formulier in en komt je neef plots op de proppen dat hij zijn cursus boekhouden net heeft afgerond en op zoek is naar klanten? Geen probleem!

  Wat gebeurt er met de gegevens die ik opgeef?

  De gegevens die wij binnenkrijgen worden enkel gebruikt in de mate van het nodige.

  Dat wil zeggen: het kan zijn dat we je zelf opbellen om extra informatie te verkrijgen. We delen je gegevens daarna enkel en alleen met het door ons geselecteerde boekhoudkantoor opdat zij jou ook kunnen contacteren.

  Wilt u uw gegevens inkijken, of wilt u dat wij uw gegevens verwijderen? Geen probleem. Neem contact op via ons contactformulier, en wij doen het nodige.

  Vind gratis & vrijblijvend de juiste boekhouder