Veelgestelde vragen

Hoe werkt boekhouderofferte.be?

Boekhouderofferte.be is de gemakkelijkste manier om snel de juiste boekhouder te vinden. Dit gebeurt in 3 stappen:

  • stap 1: vul het aanvraagformulier in.
  • stap 2: we analyseren je aanvraag en sturen deze onmiddellijk door naar een door ons geselecteerd boekhoudkantoor in je regio die voldoet aan jouw specifieke wensen.
  • stap 3: je wordt binnen de 24 uur gecontacteerd door het boekhoudkantoor. Deze zal antwoorden op je vragen en je eventueel uitnodigen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Je wordt dus zeer snel gecontacteerd door een boekhouder in je regio die kennis heeft van je situatie en aan al je wensen voldoet. Alle boekhouders die we aanraden voldoen ook aan onze strenge criteria.

Op deze manier kan je met een gerust hart een gefundeerde beslissing maken en in zee gaan met de boekhouder die het beste bij jou past!

Hoeveel kost boekhouderofferte.be me?

Onze dienst is volledig GRATIS!

Je mag er onze kleine lettertjes op nalezen als je wilt. De prijzen die de boekhouders voorstellen zijn meteen de prijzen die jij betaalt.

Wie is boekhouderofferte.be?

Boekhouderofferte.be is een Belgisch bedrijf met een uitgebreid netwerk aan boekhouders die voldoen aan onze uitgebreide criteria.

Wanneer je bij ons een aanvraag doet gaan we meteen op zoek in onze database naar een geschikte boekhouder voor jouw specifieke situatie. We volgen mee op en je kan ons altijd bereiken met extra vragen!

Ben ik verplicht een voorgestelde boekhouder aan te nemen?

Nee.

De boekhoudkantoren die je contacteren doen dit steeds vrijblijvend. Vul je ons formulier in en komt je neef plots op de proppen dat hij zijn cursus boekhouden net heeft afgerond en op zoek is naar klanten? Geen probleem!

Wat gebeurt er met de gegevens die ik opgeef?

De gegevens die wij binnenkrijgen worden enkel gebruikt in de mate van het nodige.

Wilt u uw gegevens inkijken, of wilt u dat wij uw gegevens verwijderen? Geen probleem. Neem contact op via ons contactformulier, en wij doen het nodige.