Boekhouder Brussel


Vul ons formulier in en kom gratis & vrijblijvend
in contact met het boekhoudkantoor dat bij je past, of
contacteer zelf een van de 17onderstaande kantoren.

Snel, gratis & vrijblijvend!

Vind de juiste boekhouder

Enkel de beste boekhouders

Vind nu je boekhouder

  Kom in contact met de juiste boekhouder

  En ga vrijblijvend op gesprek

  Vul ons formulier zo nauwkeurig mogelijk in. Op basis van de gegeven informatie selecteren wij een boekhoudkantoor in Brussel. We zorgen ervoor dat deze ervaring hebben in je sector en kennis hebben van je situatie. Het kantoor zal je binnen de 24 uur contacteren voor een kennismakingsgesprek.

  1U zoekt het juiste kantoor
  voor uw administratie

  2Verstuur je aanvraag
  via bovenstaand formulier

  3Ga op gesprek bij een
  geselecteerd kantoor!

  Boekhouder Brussel

  Boekhouder Brussel nodig?

  Vind gratis en vrijblijvend de juiste boekhouder

  Wij tonen je graag een complete lijst van boekhoudkantoren in de volledige regio van Brussel. Vul het formulier in en word binnen de 24 uur gecontacteerd door een boekhouder die aan je vereisten voldoet, of contacteer zelf individuele kantoren – bijvoorbeeld Blueground aan de Louizalaan of Grant Thornton Accountants en Belastingconsulenten aan de Metrologielaan. Vind nu jouw boekhouder te Brussel!


  Je kan onder meer KPMG Accountants inschakelen, dat zich vlak aan Brussels Airport bevindt. Andere opties zijn onder meer Van Reybrouck Accountants & Tax Consultants, Bureau Mignolet in de Cornet De Grezstraat of Delta Services.

  Veelgestelde vragen

  Hoe werkt boekhouderofferte.be?

  Boekhouderofferte.be is de gemakkelijkste manier om snel de juiste boekhouder te vinden. Dit gebeurt in 3 stappen:

  • stap 1: vul het formulier in.
  • stap 2: we analyseren je aanvraag en sturen deze onmiddellijk door naar een door ons geselecteerd boekhoudkantoor in Brussel die voldoet aan jouw specifieke wensen.
  • stap 3: je wordt binnen de 24 uur gecontacteerd door het boekhoudkantoor. Deze zal antwoorden op je vragen en je eventueel uitnodigen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

  Je wordt dus zeer snel gecontacteerd door een boekhouder in Brussel die kennis heeft van je situatie en aan al je wensen voldoet. Alle boekhouders die we aanraden voldoen ook aan onze strenge criteria.

  Op deze manier kan je met een gerust hart een gefundeerde beslissing maken en in zee gaan met de boekhouder die het beste bij jou past!

  Hoeveel kost boekhouderofferte.be me?

  Onze dienst is volledig GRATIS!

  Je mag er onze kleine lettertjes op nalezen als je wilt. De prijzen die de boekhouders voorstellen zijn meteen de prijzen die jij betaalt, zonder extra’s.

  Wie is boekhouderofferte.be?

  Boekhouderofferte.be is een Belgisch bedrijf met een uitgebreid netwerk aan boekhouders die voldoen aan onze uitgebreide criteria.

  We werken dus enkel met de beste boekhoudkantoren.

  Wanneer je bij ons een aanvraag doet gaan we meteen op zoek in onze database naar een geschikte boekhouder voor jouw specifieke situatie. We volgen mee op en je kan ons altijd bereiken met extra vragen!

  Ben ik verplicht een voorgestelde boekhouder aan te nemen?

  Nee.

  De offertes die je opgestuurd krijgt zijn altijd vrijblijvend. Vul je ons formulier in en komt je neef plots op de proppen dat hij zijn cursus boekhouden net heeft afgerond en op zoek is naar klanten? Geen probleem!

  Wat gebeurt er met de gegevens die ik opgeef?

  De gegevens die wij binnenkrijgen worden enkel gebruikt in de mate van het nodige.

  Dat wil zeggen: het kan zijn dat we je zelf opbellen om extra informatie te verkrijgen. We delen je gegevens daarna enkel en alleen met het door ons geselecteerde boekhoudkantoor opdat zij jou ook kunnen contacteren.

  Wil je jouw gegevens inkijken, of wens je dat wij je gegevens verwijderen? Geen probleem. Neem contact op via ons contactformulier, en wij doen het nodige.

  Boekhoudkantoor Brussel

  afbeelding Wikimedia – Brussel

  Vind een betrouwbare boekhouder in Brussel

  Word binnen de 24 uur gecontacteerd

  In slechts twee minuten tijd selecteren wij een boekhoudkantoor in Brussel dat tegemoetkomt aan al je vereisten. Alle boekhouders zijn ervaren en hebben meteen kennis van je situatie, dankzij het formulier dat je invult. Zo kunnen ze bijvoorbeeld de juiste bijstand verlenen wanneer je een onderneming opstart, onder meer bij de keuze van de juridische vorm, het opstellen van een financieel plan, de aanvraag van subsidies en premies en de registratie bij verschillende administraties zoals KBO, BTW en sociaal verzekeringsfonds.

  Zodra je het formulier invult, neemt één van de beschikbare boekhoudkantoren binnen de 24 uur contact met je op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarbij ook onze tussenkomst volledig vrijblijvend is. Zo vind je snel en eenvoudig een betrouwbare boekhouder in de regio van Brussel.

  De beschikbare boekhoudkantoren bieden een totaalservice inzake boekhouding en fiscaliteit. Ze houden de boeken bij, bepalen het boekhoudkundig resultaat, maken de jaarrekeningen op en geven raad over de organisatie van je boekhouding. Ze helpen je ook bij het invullen en indienen van elektronische aangiftes in de personen- en vennootschapsbelasting en de BTW. Ieder van hen heeft de nodige ervaring en kunnen je daarnaast ook op individuele vlakken expertise bieden. Zo zorg je voor de fiscale optimalisatie van je aangiftes en het correcte financiële advies voor jouw bedrijf.

  Vul snel het formulier in en vind de boekhouder die aan je wensen voldoet.

  Vind gratis & vrijblijvend de juiste boekhouder