Over ons

Onze missie? De zoektocht naar de gepaste boekhouder te verbeteren.

Boekhouderofferte.be is opgestart met de missie om de zoektocht naar de gepaste boekhouder te verbeteren. Dit betekent concreet dat we inzetten op 5 onderstaande peilers die ons nauw aan het hart liggen:

Een betere match

Boekhoudkantoren hebben vaak verschillende specialisaties. De ene legt zich toe op kleine ondernemers, de andere op grote vennootschappen. Sommige sectoren vergen ook specifieke kennis, die niet alle boekhoudkantoren in huis hebben. We denken bijvoorbeeld aan de landbouw, of de verkoop van tweedehandswagens.

We zorgen er dus voor dat iedereen die een aanvraag doet via de website, in contact komt met een boekhoudkantoor die gespecialiseerd is in hun concrete situatie.

Snel een afspraak vastleggen

Wanneer mensen contact opnemen met een nieuw boekhoudkantoor willen ze vaak snel tot een afspraak komen. Sommige zijn enthousiast om een nieuwe zaak te starten, anderen hebben dringend advies nodig,…

Daarom zorgen we er steeds voor dat we binnen de werkdag contact opnemen.

Kans geven aan zowel gevestigde boekhoudkantoren, alsook starters

We werken samen met een grote verscheidenheid aan boekhoudkantoren. We geloven dat zowel de gevestigde boekhoudkantoren, alsook de starters hun eigen troeven hebben.

Het hangt dan af van de aanvraag die ingediend wordt, welk kantoor we zullen aanraden.

Enkel erkende boekhouders, fiscalisten & belastingconsulenten

De partners waar we mee samenwerken mogen enkel toetreden tot ons netwerk indien ze erkend worden door het BIBF (Beroepsinstituut van Erkende Boekhouders en Fiscalisten) of het IAB (Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten) en dit kan bewijzen aan de hand van een erkenningsnummer.

Boekhoudkantoren & aanvragers blijven in controle

Als laatste peiler vinden we het belangrijk dat zowel de aanvragers alsook de boekhoudkantoren in controle blijven. Beide partijen zijn niet verplicht om tot een samenwerking te komen, gelijk wanneer in het proces.

Als deze 5 peilers jou kunnen interesseren, klik dan zeker op onderstaande links om je aanvraag in te dienen: